Do good kadootjes

Cadeaus met een goed verhaal. Verras je vrienden, collega’s of familie met een do good kadootje van Marky. Zo geef je een origineel cadeautje en ook een mooie donatie aan de kinderen die wij ondersteunen. Leuk voor een verjaardag, vakantie of voor je eigen verlanglijstje.

Marky markers

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje waar je ook nog eens de kinderen in Guatemala heel blij mee maakt? Bestel dan onze viltstiften via onderstaand formulier. Elk pakje Marky markers helpt kinderen die in armoede leven naar school! Hoe leuk is dat? En hoe meer je tekent, hoe meer je helpt.

Eén pakje bevat 6 viltstiften en kost € 7.50 per stuk. Grotere aantallen bestellen kan natuurlijk ook. De stiften zijn bijvoorbeeld ook leuk als kadootje in een kerstpakket. Hieronder zie je de prijzen (exclusief BTW en verzendkosten).

Marky wenskaarten

Verstuur je regelmatig een kaartje? Dan vind je Marky’s set van 10 bijzondere wenskaarten vast leuk. Het mooie is dat je hiermee direct onderwijsprojecten in Guatemala steunt. Zo wordt het versturen van kaartjes nog leuker.

Een set kaarten kost € 7.50 (exclusief BTW en verzendkosten). En omdat we geen winst maken en ons allemaal vrijwillig inzetten, is het grootste gedeelte van de opbrengst een donatie voor de kinderen in Guatemala.

Bestelformulier

    Ja ik wil een extra donatie doenNee dankjewel